Το πρόγραμμα EPC+ θα παρέχει διάφορες πληροφορίες σχετικά με νέα επιχειρηματικά εργαλεία και πρότυπες ΣΕΑ με κύριους αποδέκτες-πελάτες από τον κλάδο των ΜΜΕ.

Εάν η εταιρεία σας δραστηριοποιείται στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργεια ή/και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και θα θέλατε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για σύσταση μιας ΣΜΜΕΑ ή τη συμμετοχή σας σε μια υφιστάμενη, παρακαλώ επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αποτελέσματα από τη υλοποίηση του έργου EPC+ Μεθοδολογία υλοποίησης
ΣΜΜΕΑ Εάν επιθυμείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για σύσταση μιας νέας ΣΜΜΕΑ ή τη συμμετοχή σας σε μια υφιστάμενη, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί.
Εκπαίδευση Εάν επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην στο εκπαιδευτικό σεμινάριο παρακαλώ επισκεφτείτε την ενότητα «εκπαίδευση» στην παρούσα ιστοσελίδα.
Πακέτα τυποποιημένων ενεργειακών υπηρεσιών Αναπτύσσουμε επιχειρηματικά εργαλεία για έργα ενεργειακής αποδοτικότητας (βλέπε σχετικό link)
Πιλοτικά έργα Εφόσον επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για το πιλοτικά έργα του προγράμματος παρακαλούμε επικοινωνήσετε μαζί μας
Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα Εφόσον επιθυμείτε να έρθετε σε επαφή με άλλες Ευρωπαϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των ενεργειακών υπηρεσιών παρακαλώ χρησιμοποιήσετε την Ευρωπαϊκή πλατφόρμα επικοινωνίας.
Διάδοση και ενημέρωση Σε κάθε χώρα που συμμετάσχει στο πρόγραμμα θα διοργανωθούν ημερίδες και σεμινάρια. Επίσης, θα γίνεται τακτική ενημέρωση μέσω άρθρων, ανακοινώσεων κλπ. Εφόσον επιθυμείτε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο του έργου δωρεάν, παρακαλώ συμπληρώσετε την σχετική φόρμα.

Αυξάνουμε την εμπιστοσύνη και βελτιώνουμε την ποιότητα. Διάδοση πρακτικών ΣΕΑ σε ΜΜΕ.

Η διάδοση και ενημέρωση είναι κεντρικό σημείο αναφοράς του προγράμματός μας.